Hirdetés

Fizetős lehet a Digg hírolvasója



|

Júniusban indul a szolgáltatás bétája.

Hirdetés

A Google Reader lekapcsolásáig már csak két hónap van hátra, ám a relatíve komoly kínálat ellenére még sok felhasználónak nem sikerült rátalálnia a megfelelő alternatívára. Számukra jelenleg az egykoron szebb napokat megélt Digg kecsegtet a legtöbb reménnyel, ugyanis a vállalat határozottan kijelentette, hogy lényegében le akarja másolni Readert, méghozzá a programozási felületeivel együtt. Utóbbi azért fontos, mert így a Readerrel jelenleg szinkronizálni képes hírolvasó kliensprogramok minimális módosítással együtt tudnak majd működni az új szolgáltatással.


A Readert használók szokásait már nagyjából kifürkészett Digg nemrég bejelentette, hogy az RSS-olvasójának nyílt bétája elméletileg valamikor júniusban fog elérhetővé válni, így még az is elképzelhető, hogy a Google szolgáltatásának lekapcsolása előtt még mérlegelő üzemmódban lévőknek az utolsó pillanatban sikerülhet kompromisszumoktól mentes alternatívát találniuk.


Viszont fontos megemlíteni, hogy a Digg nem zárja ki a fizetős működési módszer lehetőségét, a korábbi kutatásuk alapján ugyanis a Reader felhasználóinak 40 százaléka hajlandó lenne pénzt adni a szolgáltatásért – a megbízhatóan befolyó összeg lehetővé tenné a hírolvasó rendezett anyagi körülmények közt történő működtetését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.