Hirdetés

Folytassa a letöltést!



|

Hirdetés

Kedvenc weboldalamról elkezdtem egy programot letölteni, de nem fejeztem be. Másnap, amikor folytatni szerettem volna a letöltést, akkor egy új állományt nyitott a merevlemezen, nem a régit folytatta. Miért van ez, és miként lehetne rávenni, hogy az előzőleg letöltött állományrészt fejezze be?A letöltésvezérlők legnagyobb előnye, hogy képesek folytatni a félbeszakított letöltést - már amennyiben erre a kiszolgáló, ahonnan töltjük őket, lehetőséget ad. Az újabb verziók már azt is ellenőrzik, ha a fájl mérete megváltozott, módosult; ilyenkor vagy felülírják az előzőleg már letöltött állományt, vagy új, ideiglenes helyre töltenek. Valószínűleg ebben az esetben is ez történhetett, hiszen a program nem a régi feladatot folytatta tovább, hanem egy friss munkába kezdett. Ahhoz, hogy a Free Download Manager (FDM) ne éljen önálló életet, érdemes átállítanunk egyes paramétereit!

A program megnyitása után a Beállítások menüben válasszuk az Alapértelmezett letöltési beállításokat. A megjelenő ablakban kattintsunk az Egyéb fülre, majd a Ha a fájl már létezik listájából válasszuk ki azt a beállítást, amelyet hasonló esetekben a programnak követnie kell. Kezdők számára a Rákérdezés menüpontot javasoljuk, mert ebben az esetben nagy biztonsággal eldönthető, hogy mit szeretnénk tenni egy letöltés folytatásakor. Ugyanebben az ablakban a programot felkészíthetjük arra az esetre, ha az állomány mérete megváltozott a kiszolgálón. A többi opciót is érdemes átböngészni, mert hasznos beállításokra bukkanhatunk: már előre lefoglalhatjuk a helyet, így nem futunk ki az üres merevlemez-területből, vagy a letöltés befejezéséig elrejthetjük a kíváncsi szemek elől.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.