Hirdetés

Formabontó androidos mobil a Lumigontól



|

Október végén kerülhet piacra a csúszkás kialakítású T1.

Hirdetés

A dán Lumigon nevű vállalat egy igen érdekes, valóban egyedi androidos okostelefont fog piacra dobni október végén, amelyet két másik modell is követ még idén - sajnos azokról egyelőre képeket sem kaptunk. A T1 specifikációi sem túlságosan részletesek, azonban a meglévő adatok alapján egyértelműen egy csúcsmobilról van szó.

 

 


A készülékbe ismeretlen átlójú és felbontású kapacitív érintőképernyő került, a vakuval is kiegészített kamerája 5 megapixeles. A rövid leírás szerint távirányító-funkcióval is rendelkezik, így a szokásos Wi-Fi- és Bluetooth-vezérlők mellett vélhetően egy infra-port segítségével is képes kommunikálni.


Ezen felül a telefon az A-GPS-modul hathatós támogatásával navigációra is alkalmas, a HDMI-kimenettel pedig akár HD720p-s minőségű videókat is képes külső kijelzőre küldeni. Utóbbiak zökkenőmentes dekódolásáról egy Freescale processzor gondoskodik, amely nem meglepő módon 1 gigahertzen ketyeg.


További ismert extrái közt szerepel az FM-rádió, a gyorsulásmérő, és a szabványos hangkimenet. A Lumigon T1-en, és két nemsokára debütáló társán Google Android 2.1 fut, a dán cég P-GUI nevű kezelőfelületével kiegészítve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.