Hirdetés

Fórum végveszélyben



|

Hirdetés

Sajnos egyre több támadás éri a phpBB oldalakat, és nem igazán értek hozzá, hogyan tudnám jól megvédeni. Mit tegyek, esetleg térjek át másik szoftverre, ahogy Önök is?Általában a phpBB fórumok ellen (is) a nevezetes biztonsági hibákat ismerve szoktak támadást intézni –- ez ellen a legjobb védekezés a fejlesztők weboldaláról letölteni a biztonsági frissítéseket. Ezek a „rések” leggyakrabban egy-egy kritikus hibát tartalmazó modul vagy állomány lecserélésével megjavíthatók. Ha esetleg nagyon régi a phpBB-kiadás, akkor érdemes a teljes verziót frissíteni. A PC World részben a jobb konfigurálhatóság, részben a hibamentesen megjeleníthető lényegesebb nagyobb hozzászólásszám okán, illetve a kiadón belüli egységesség jegyében tért át másik motorra. Tehát pusztán emiatt nem szükséges áttérni, de a biztonsági hibákat tartalmazó javításokat -– akárcsak az operációs rendszereknél -– érdemes itt is rendszeresen ellenőrizni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.