Hirdetés

Fotóművészeti díjat alapított az Epson



|

Hirdetés

Ezek lehetnek teljes osztályok, de egyének is, akik tudásukat és tehetségüket egyesítve munkacsoportot hoznak létre.

A versenyen pénzjutalomban részesül a legjobb egyéni és csoportos induló, illetve komoly segítséget kaphatnak fotóművészi karrierük elindításában. A 2005. október 28. és november 1. között a Kölnben megrendezendő, art cologne elnevezésű nemzetközi művészeti vásáron állítják ki a legjobb képeket, amelyeket a műértő közönség is megtekinthet. Az egyéni indulók képein kívül a legjobb csoport és a legjobb tanár felvételei is láthatók lesznek az eseményen.




Az elismert személyekből álló zsűri - amelynek tagjai közt található Andreas Gursky, aki jelenleg a nemzetközi szinten legelismertebb fotóművész - dönt majd a legjobban fényképező osztályról (díj: 15 000 euró). Emellett díjazzák a legjobb egyéni indulókat (díj: 10 000 euró) és az összes résztvevő 25 legjobb képét is (díj: 500 euró képenként).

Az Epson 2005. évi fotóművészeti díj nevezési határideje augusztus 31. A pályázati anyagok a következő címen igényelhetők: Epson art photo award, P.O Box 10 12 52, D - 50452 Cologne vagy e-mail-en: info@art-photo-award.com, illetve letölthetők a www.art-photo-award.com címről.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.