Hirdetés

Foxconn-szabadalmakat vett a Google



|

Kommunikációs szabadalmakból vásárolt be a Google.

Hirdetés

A leginkább az Apple-lel és a Microsofttal való együttműködéséről híres Foxconn eladta néhány szabadalmát a Google-nek. A tajvani, de főként Kínában működő gyártó pontosan nem tudni, hogy mennyit adott át ezekből a webóriásnak, de annyi biztos, hogy ezek leginkább kommunikációs technológiákkal voltak kapcsolatosak. 

Hirdetés

A két cég nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyibe kerültek a Google-nek a szabadalmak, és azok milyen technológiákat érintenek pontosan. A Hon Hai Precision néven is ismert Foxconn jelenleg 128 000 elfogadásra váró szabadalommal rendelkezik, több mint 64 000-et pedig már jóváhagytak. 

A Foxconn a gyártás mellett igen sokat fektetett a szabadalmakba is, most pedig profitálni szeretnének mindebből. A Google egyébként már tavaly augusztusban is bevásárolt a Foxconn kínálatából, akkor a viselhető kijelzőkkel kapcsolatban, de szintén ismeretlen árak mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.