Hirdetés

Frissítések nélkül kerülnek a vevőkhöz a PC-k



|

Hirdetés

A PC felhasználókat állandóan emlékeztetik javítóprogramok és az operációs rendszer frissítések letöltésére, de az „új” PC-k sokszor hónapokig porosodnak a raktárban, és nincsenek védve az új vírusok ellen. A HP fogyasztói PC szegmensének ügyfél támogatási igazgatója, Jim Kahler elmondta, hogy nem tudják biztosítani, hogy Windows PC-ik napra készen frissítve kerüljenek a vevőhöz. Ezért azt javasolja, hogy a felhasználó aktiválja a Windows XP tűzfalát, mielőtt az internetre kapcsolódna. A Toshiba minden PC-je mellé olyan dokumentációt ad, amely figyelmezteti a vásárlót, hogy azonnal keresse fel a Windows Update webhelyet, és töltse le a webhely által azonosított hiányzó frissítéseket. Az IBM ügyfelei rendszerint cégek, ott a rendszergazda gondoskodik a gép frissítéséről, mielőtt átadná a felhasználónak. A Dell nem árul PC-ket kiskereskedelmi hálózatban, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak négy napra elegendő készletet tart raktáron.

A Windows Update csak egyik módja a védelemnek, majdnem mindegyik PC gyártó feltelepíti az új gépeire valamelyik antivírus szoftver ingyenes próbaverzióját - ennél többet az ipar nem tehet. Ami ezen túl van, az már a felhasználó dolga.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.