Hirdetés

Frissül az MSN Messenger



|

Hirdetés

Ezzel egyidejűleg az MSN Spaces névre hallgató online emlékalbum szolgáltatásának végleges változatát is megjelentette a szoftvercég, új hirdetési lehetőségeket teremtve ezáltal. Az MSN-frissítések arra irányulnak, hogy a Microsoft szolgáltatásait még interaktívabbá tegyék; ezzel reagálva az olyan kihívások ellen, mint amit például a Skype Technologies SA jelent, amely folyamatos növekedést ért el az ingyenes PC-to-PC hanghívás-szolgáltatásával.

A Microsoft az új MSN Messenger 7.0 azonnali üzenetküldő szolgáltatásával egy lépéssel előbbre akar kerülni a versenyben: az új változat ugyanis PC-to-PC videó-hívások lehetőségét is biztosítja az ingyenes hanghívások mellé. A videó-hívás funkció a Logitech technológiáját használja fel az audió- és videó-adatfolyamok szinkronizálásához. A felhasználók nézhetik a képközvetítést az MSN-ablakon belül, vagy akár teljes képernyős felbontásban. Ezeken felül a Microsoft a következő hónapokban olyan funkciókkal bővítené a Messenger-t, melyek segítségével a felhasználók a barátaik mobiltelefonjaira küldhetnének üzeneteket.

A vállalat hivatalosan a mai napon jelentette be az MSN Spaces online emlékkönyv szolgáltatását, mellyel a felhasználok webes naplókat (blogokat), fényképalbumokat, zenei listákat és egyéb személyes információkat tehetnek közzé. Az MSN Spaces most több tárhelyet kínál, amely körülbelül 750 fotónak biztosít elegendő helyet, valamint új háttereket és testreszabási lehetőségeket. A Microsoft adatai szerint eddig több mint 4.5 millió ember iratkozott fel az ingyenes szolgáltatásra.

Az MSN Spaces-t és az Messenger 7.0-t hirdetési felületekkel is ellátták, így a hirdetők rövid videó-, banner- és szöveges-reklámokat helyezhetnek el. "Megpróbálunk hirdetési lehetőségeket építeni a termékbe, de nem akarjuk, hogy tolakodó legyen." - mondta Phil Holden, az MSN kommunikációs szolgáltatási igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.