Hirdetés

Frissült a Google Docs



|

Az új dokumentumlistának hála egyszerűbbé vált a keresés, a böngészés és a megosztás is.

Hirdetés

A Google Docs fejlesztőcsapatának hála a szolgáltatást használók már egy új dokumentumlistával találkozhatnak. Ennek a feladata az, hogy könnyebb legyen a keresés, a böngészés és a fájlok megosztása is, amelyeket a weben tárolunk. A keresés felgyorsítása érdekében többszörös filtert állíthatunk be, például típus, láthatóság, név vagy módosítási dátum alapján.

 

Szintén újításnak számít a jobb oldalra helyezett előnézeti ablak, amely fotók, videók és egyéb fájlok esetében is egy miniatűr előnézeti képet mutat, amikor kiválasztjuk az adott fájlt. A képek esetében nagyobb felbontásban is böngészhetünk, egy alul megjelenő diavetítő sor segítségével. Ugyanitt a videókat a beépített lejátszóval tudjuk megtekinteni.

 

Az új dokumentumlista a "Folders" (mappák) linket a bal oldali navigációs panelen "Collections"-re (kollekciók) cserélte, továbbá egy új, Home nézettel is gazdagodtak lehetőségeink. Utóbbi a legtöbbet használt fájlok gyors elérésére nyújt segítséget. A többszörös fájlkijelölés esetében a Shift és CTRL billentyűl használatával további időt spórolhatunk. A megújult dokumentumlista a következő napokban minden Google Docs felhasználó számára elérhető lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.