Hirdetés

Frissült a Google Street View



|

Ezúttal új latin-amerikai területekkel gazdagodott a virtuálisan bejárható helyek adatbázisa.

Hirdetés

Ezúttal új latin-amerikai területekkel gazdagodott a virtuálisan bejárható helyek száma, ugyanis Brazíliáról és Mexikóról kerültek fel új tartalmak a Street View-ra. Brazíliát tekintve immáron 70 város található meg az országról az adatbázisban.

 

A frissítések oka, hogy Brazília már készül a 2014-es futball-világbajnokságra, illetve a 2016-os olimpiai játékokra. A Google segítségével az odautazók akár előre felfedezhetik a kirándulóhelyeket, éttermeket, közeli boltokat.

 

Mexikóról eközben 360 fokos képek kerültek fel 30 régészeti területről, például egy 1100 éves piramisról, Kukulkan templomáról, amelynek a csúcsára 365 lépcsőfok vezet. Az első lépcsőkön a tapsolás az épület sajátosságai miatt a kvézál nevű madár hangját idézi, amelyre a maják az isteneik képviselőjeként utaltak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.