Hirdetés

Frissült a Windows Live Messenger



|

A Microsoft egy frissítőcsomagot adott ki, amely a Live Essentials réseit igyekszik befoltozni, valamint csekély újdonságot is tartalmaz.

Hirdetés

A Microsoft egy fontos, több hibajavítást is tartalmazó frissítést adott ki a Live Essentials Wave 3 programcsomagjához. A javítás több programot is érint, így a Live Messenger, a Mail, a Családbiztonság (Family Safety), a Writer és a Sync felhasználóinak is érdemes letölteniük az alkalmazások legfrissebb verzióit a download.live.com oldaláról.

 

 



Bár a redmondi szoftvercég fejlesztői leginkább a hibajavításokat emelik ki a frissítéssel kapcsolatban, az új verziók a foltozás mellett néhány plusz Wave 4 újdonsággal is gazdagodtak. "Továbbra is keményen dolgozunk a Wave 4-en, hogy elvégezzük az utolsó simításokat. A mostani frissítést az első fontos lépés ezen irányba" - írják a Windows hivatalos blogján.

Az új Windows Live Essentials 2011 egyébként úgy tűnik, hogy hamarosan érkezhet, amely magában foglalja a Messenger, a Writer, vagy éppen a Fotótár legfrissebb verzióit. Long Zheng, bennfentes Microsoft blogger tudósítása szerint ugyanis a redmondi szoftvercég ausztráliai leánycége május 18-án mutatja majd be a sajtó képviselőinek a megújult Hotmail-t és a Messengert. Így nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan érkezhet az új Live Essentials első, publikus tesztverziója.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.