Hirdetés

Frissültek a Symantec antivírus szoftverei



|

Hirdetés

Ez az első olyan frissítés, amely a cég felhasználói alkalmazásait érinti — a 2006-os terméklista bemutatása előtt a frissítések a termékek évenként kiadott új verzióiban jelentek meg.

A Norton Internet Security 2006, a Norton AntiVirus 2006, a Norton System Works 2006, a Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 és a Symantec Client Security 3.0 felhasználói az automatikus frissítés funkción keresztül már decemberben hozzáférhettek az új alkalmazáshoz. Annak érdekében, hogy az Auto-Protect Spyware Blocking eljusson a felhasználókhoz, a Symantec értesítette őket a rendkívüli frissítésről, és útmutatással látták el őket, miként tölthetik le a szoftvert.

A frissített vírusölő program az otthoni és a vállalati számítógépekről egyaránt eltávolítja a manapság leginkább fenyegetést jelentő támadásokat. Az alkalmazás már az operációs rendszer betöltése előtt működésbe lép — kernel üzemmódban —, megvédve a felhasználókat a veszélyes kódoktól, amelyek megpróbálnak elrejtőzni a jelenlegi víruskereső programok elől.

A repülőtéri átvilágító rendszerekhez hasonlóan, amelyek "belelátnak" a csomagokba, amelyeket a biztonsági emberek nem vesznek észre, az új antivírus program mélyen a számítógépes rendszerbe lát, és elbánik a kártékony kódokkal, a beférkőző hirdetésekkel és a kémprogramokkal, amelyek a felhasználó előtt észrevétlenek maradnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.