Hirdetés

[Frissítve] Füles csoportosítás jön a Gmailbe



|

A megújult bejövő postafiók elszeparálja egymástól a különböző típusú leveleket.

Hirdetés

Napok óta keringő pletykákat igazolva tegnap délután a Google bejelentette, hogy heteken belül minden Gmail felhasználónál elérhetővé fog válni a csoportosításra is alkalmas, funkcionálisan megújult bejövő postafiók. A megoldás lényege, hogy a különböző típusú levelek már a beérkezésükkor egy specifikus fül alá kerülnek, például a közösségi portáloktól érkezők a „Social” kategóriába pottyannak be.


Sajnos a tájékoztatás közel sem nevezhető kristálytisztának, ám a bemutató videó alapján úgy tűnik, hogy az alapértelmezett kategóriák mellett talán újak is létrehozhatóak lesznek. A gyári kategóriákhoz tartozó szabályrendszerek módosíthatóak, így manuálisan is lehet szabályozni a különféle feladók leveleinek szortírozását. [Frissítés: manuálisan nem hozhatóak létre új kategóriák.]


A tájékoztatás alapján a webes felület füles újítása opcionálisan kikapcsolható lesz, továbbá a Gmail androidos (4.0+) és Apple iOS-es kliensei is képesek lesznek tisztességesen kezelni a kategorizálós rendszert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.