Hirdetés

Furcsa megoldás: felmondás levélben



|

Hirdetés

Egyes alkalmazottaknak az Oracle a szervezeten belül más feladatot keres majd, azonban becslések szerint akár 6 ezren is elveszthetik az állásukat. A PeopleSoftnak világszerte mintegy 11 ezer dolgozója van. Hogy pontosan hány alkalmazottnak kell távoznia, az egyelőre nem ismert, az Oracle várhatóan ma hozza nyilvánosságra a végleges számokat.

Szakértők szerint az Oracle különösen durva módját választotta az elbocsátásnak. "Nagyon embertelen, ha érkezik egy felmondólevél és senki sincs ott, akivel beszélni lehetnek" - mondta egy humánerőforrás-tanácsadó. Mások szerint az eljárás levét végül az Oracle ihatja meg, amelynek természetesen továbbra is szüksége van a PeopleSoft alkalmazottak egy részére. Nehéz lehet ezeket az embereket integráltni a vállalatba, amikor tudják, hogy társaikkal milyen módon "bántak el".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.