Hirdetés

Furcsán működő telepítő



|

Hirdetés

Újra szeretné velem telepíttetni az Office-t, de hiába rakom be a telepítőlemezt, hibával kilép. Próbáltam újratelepítést is, de az sem indult el, hasonló hibát jelzett. Hogyan tehetném ismét használhatóvá a Wordöt és a többi Office-alkalmazást?Az új program valószínűleg olyan helyre nyúlt a rendszerleíró adatbázisban, hogy attól a Windows Installer (a telepítőprogramok kezelője) megsérülhetett. Ilyenkor hiába próbáljuk meg telepíteni vagy kijavítani a programot, nem fog sikerülni. A Microsoft ezekre a problémákra adta ki a Windows Installer CleanUp Utility szoftvert (hopp.pcworld.hu/1136): ez egy ablakban megmutatja azokat a szoftvereket, amelyeket éppen telepítettünk az Installerrel. Válasszuk ki a hibát okozó alkalmazást, majd kattintsunk a Remove gombra. Ezután a telepítőlemezről már ki tudjuk javítani, vagy újra tudjuk telepíteni az alkalmazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.