Hirdetés

Futurisztikus eszköz otthonra



|

Volt már olyan, hogy pont az a színű cérna nem volt otthon, amire szükséged lett volna?

Hirdetés

Nem varrok gyakran, ezért aztán nagyon megszenvedek azzal a néhány alkalommal, valahányszor tűhöz és cérnához nyúlok. Rutintalan módon térek be a rövidáruboltba, nem viszem magammal a kérdéses ruhát, mondván „Emlékezni fogok, milyen színű, persze”. Aztán ott állok a boltban a megszámolhatatlan árnyalat előtt. „Hm, igen, azt hiszem, ez az, ami a szoknyához kell...”, és nem, nyilván nem az, sötétebb vagy világosabb, de nem pont az. Négyféle szürke cérnám van otthon, ebből három bontatlan, rutintalan vagyok, mondom.



Monika Jakubek és Anna Müller
megtervezte a tökéletes varrógépet: modern, egyszerű és letisztult formával rendelkezik, szép a szemnek, azonnal varrni támad tőle kedvem. De ami igazán különlegessé teszi, az a beépített és cserélhető festékpatronok. A gép négy alapszínnel dolgozik: bíborral, ciánnal, feketével és sárgával. A készüléken beállíthatjuk, milyen színű cérnával szeretnénk varrni, és az varrás közben megfesti nekünk.



Sajnos még csak koncepció, annak viszont nagyszerű. Remélem, megvalósul, és akkor már csak fehér cérnára van szükség, hogy bármelyik elszakadt ruhánkat megvarrhassuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.