Hirdetés

Gamifikáció, CIO-képzés és adatközpont - Computerworld ICT Day 2015



|

A február 11-én sorra kerülő egynapos Computerworld ICT Day konferencián terítékre kerülnek a modern infokommunikációs trendek, szó esik az informatikai biztonságról, innovációról.

Hirdetés

Az informatika, az infokommunikáció professzionális felhasználóit, a vállalati, intézményi informatikai döntéshozókat célozza a február 11-én a budapesti Paulay Teremben sorra kerülő egynapos Computerworld ICT Day konferencia. Terítékre kerülnek az infokommunikációs trendek, amelyek meghatározzák majd a vállalati felhasználók hétköznapjait, szó esik az informatikai biztonságról, amelynek jelentőségét aligha kell napjainkban bizonygatni, és tér nyílik az innovatív technológiák és megoldások bemutatására is.

Hirdetés

Napjaink fontos szakmai témáiról neves előadók tartanak előadást. Komáromi Zoltán, az IDC Magyarország ügyvezető igazgatója az idei informatikai trendekről szól, Keleti Arthur IT biztonsági szakértő, az ITBN főszervezője és ötletgazdája az aktuális fenyegetettségéről tart előadást. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője az idei év gazdasági környezetét vetíti előre. Fromann Richárd, a NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője a gamifikáció, a játékosítás és az infokommunikáció kapcsolatáról beszél, Szabó Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem Információrendszerek Tanszék tanszékvezető egyetemi docense pedig az informatikai döntéshozók továbbképzési lehetőségeiről tart előadást. Szarka Attila, az APC by Schneider Electric üzletfejlesztési menedzsere a hallgatóság adatközpontokkal kapcsolatos ismereteit mélyíti el.

Szakmai kiállítás teszi teljessé a rendezvényt, hogy nyíljon alkalom az alkalmazó ügyfél és a megoldásszállító vállalkozó közvetlen megismerkedésére, a termékek, szolgáltatások részletes tanulmányozására is.

A konferencia weboldala: http://ictday.computerworld.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.