Hirdetés

Gazdag programmal készül a Pannon



|

Hirdetés

Mindenki élesben, ingyenesen próbálhatja ki a mobil szélessáv által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siesta helyszínen, ráadásul a Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek. "A djuice Siesta területén kipróbálhatóak a legkorszerűbb mobilszolgáltatások, köztük a videotelefonálás és a videoklipek megtekintése. Internetes sátrunkban több mint száz, ugyancsak mobil szélessávon működő számítógéppel várjuk a látogatókat" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója. A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként a korábbinál lényegesen gyorsabb mobil internetezést, MMS-küldést, e-mailezést, mobil televíziózást, zeneletöltést tesz lehetővé hálózatán. A Pannon ma hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettséget biztosítja, a lakosság 85% számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.