Hirdetés

GDF 2008 - kedvezményes jegyek!



|

Olvasóinkra kedvezményes GDF 2008 jegyek várnak!

Hirdetés

Mint arról már több fóromon is értesülhettünk, az első hazai játékfejlesztői találkozó, a Game Developers Forum tavalyi nagy sikerére való tekintettel az IDG Hungary és az MCB - a Microsoft Xbox, az Electronic Arts és a CD Projekt kiemelt támogatásával - 2008-ban ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt.

200805gdf-akcio.jpg

A rendezvény 2008. május 17-én, szombaton kerül megrendezésre, helyszíne a Palace Cinemas MOM Park (1121 Budapest, Alkotás u. 53.).

Most a PC World és a GDF 2008 különleges akciója keretében korlátozott darabszámban kedvezményes jegyeket vásárolhatnak az érdeklõdõk.

Aki az első 10 (tíz) között regisztrál, az most hihetetlenül kedvezõ 2.990Ft + ÁFA áron juthat be Közép-Kelet Európa legnagyobb játékfejlesztõi konferenciájára.

Az akciós jegyekért erre a hivatkozásra kattintva lehet regisztrálni: érdemes sietni, hiszen a tíz akciós belépő bizonyára nem tart ki sokáig!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.