Hirdetés

GeForce 7800 GTX 512 megabájttal



|

Hirdetés

Mivel azonban a G72 chip csak jövő év elején érkezik, így valami mással rukkoltak elő.

Bejelentették, hogy jelenlegi csúcskártyájuk, a GeForce 7800 GTX ezentúl 512 megabájt memóriával rendelkező változatban is megvásárolható lesz - ráadásul előbb, mint az ATI R520 chipjére épülő X1800 felsőkategóriás videokártya, amely egyébként november 5-én érkezik a boltokba.

A harc tehát tovább folytatódik. Bár sokak szerint még egyáltalán nincs szükség fél gigabájtnyi kártyára integrált memóriára. Ennek ellenére néhányan még emlékeznek, hogy John Carmack, az id Software vezére nagyjából egy éve említette már, hogy a jelenlegi játékok főleg a videokártya memóriájának mennyisége miatt vannak korlátok közé szorítva, ami a grafikai megjelenítést illeti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.