Hirdetés

Genertel - webes biztosító indul



|

Csak emailben és telefonon értékesíti termékeit az első magyar direktbiztosító.

Hirdetés

A Generali-Providencia Biztosító Zrt. 100 százalékos tulajdonában lévő Genertel Biztosító Zrt. kifejezetten a webes, telefonos és SMS-es értékesítésre összpontosít, nem tart fenn fiók- és ügynökhálózatot; minimális költségekkel számolnak, így kedvező ajánlatot tudnak majd összeállítani. A biztosító idén nyáron alakult, és november elején, a kötelező gépjárműbiztosítás-váltás idejére teszik indulásukat.

Csikós Dániel, a Genertel vezérigazgatója ismertette, hogy a neten is értékesítő biztosítóktól eltérően ők nem internetes kedvezményeket adnak ügyfeleiknek, hanem speciálisan ennek a célközönségnek kidolgozott termékeket kínálnak. Terveik szerint idén a biztosítóváltók 10 százaléka majd őket választja. 2006-ban félmillióan váltottak biztosítót, ezekből a váltásokból 130 ezer történt online formában.

 

A Genertel indulása és termékei>>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.