Hirdetés

Génteszt az interneten



|

Bárki elvégeztetheti saját géntesztjét.

Hirdetés

A jövő hóbortja? A többek között a Google támogatását is elnyert 23andMe projekt célja, hogy minden internetezővel megismerhesse saját génállományát. A dolog érdekessége persze nem merül ki ennyiben, a felhasználók adatai ugyanis egy nagy adatbázisba is bekerülnek, amit bárki szabadon tallózhat, természetesen név nélkül.

 

A génállomány tanulmányozásával következtethetünk személyes jellemvonásokra, fizikai képességekre, étkezési szokásokra - a 23andMe különféle segédprogramjai minden támogatást megadnak ahhoz, hogy jobban megismerkedjünk saját, vagy akár rokonaik, barátaink „testével". Megtudhatjuk, hogy a legfrissebb kutatási eredmények milyen hatással lehetnének génjeinkre, de akár messzemenő következtetéseket is levonhatunk őseinkről.

 

Természetesen mindennek ára van>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.