Hirdetés

Gépbolt a Sulinet Expresszen



|

Hirdetés

Októbertől egy olyan céggel bővült a fővállalkozók száma, akinél nem kell számolni a sulinetes megrendelések esetében oly sokat tapasztalt bizonytalan várakozással. A számítógép alkatrész nagykereskedelemmel foglalkozó Juventus Team Kft is jogosulttá vált sulinetes számítástechnikai eszközök forgalmazására. Az új belépőn keresztül további számítástechnikai kiskereskedők csatlakozhatnak a programhoz alvállalkozóként, s a Juventus egy különleges értékesítési csatornát is biztosít a sulinetes vásárlóknak. Az általa üzemeltetett Gépbolt online áruházban bárki összeállíthatja az igényeinek megfelelő PC-t, vagy megrendelheti a hiányzó alkatrészt.





A Gépbolton megrendelt valamennyi termék raktáron van. A majdnem száz tagot számláló országos Gépbolt partnerhálózat csaknem fele Sulinet Expressz alvállalkozó is. A raktárból a megrendelt eszközöket a Gépbolt azonnal kiszállítja a vevő által kiválasztott partnerhez. Ezáltal rendkívül gyors átfutási idő - Budapesten akár 24, vidékre 48 óra - alatt alkatrészt, sőt összeszerelt számítógépet kaphat kezébe a megrendelő.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.