Hirdetés

Getac X500 notebook - (szét)verhetetlen a mostoha körülmények között



|

Az ipari notebookok leginkább abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy sokkal strapabíróbbak. A Getac legújabb gyöngyszeme az X500, mely nem csak masszív, hanem erős is.

Hirdetés

A Getac otthon van a "terepre" szánt notebookok világában, így legújabb fejlesztése, az X500 ellenáll a pornak, ütésnek, rázkódásnak, és folyadéknak is, illetve megfelel a MIL-STD-810G, MIL-STD 461F, és az IPF 65 szabványoknak is, ami nem csoda annak tükrében, hogy elsősorban katonai felhasználásra készült, így elvileg akkor sincs nagy probléma, ha a közelében egy kisebb robbanás történik, mivel a magnézium ötvözet burkolat megóvja az eszközt. A be-és kimenetek is zárható fedelet kaptak, így ezeken keresztül sem juthat homok a gépezetbe, mely megakadályozhatná az üzembiztos működést.

 

Teljesítmény tekintetében az X500 ugyanolyan extrém tulajdonságokkal bír, mint amennyire ellenáll a környezeti hatásoknak. Az alapokat Intel® Core i5-520M adja 2.4GHz processzorral, mely a Turbo Boost technológiának köszönhetően 2.93 GHz-en is hajtható, 3MB L3 Intel® Smart Cache, és Mobile Intel® QM57 Express chipsettel dolgozik.



Az izmosabb kivitel Intel® Core i7-620M 2.66GHz-es processzorral (Turbo Boost: 3.33GHz max), 4MB L3 Intel® Smart Cache, Mobile Intel® QM57 Express chipsettel működik. Grafikus vezérlő esetén az alaplapi integrált mellé kérhetjük Nvidia GeForce GT330M 512 MB VRAM-mal rendelkező kártyával. Az alapból 2 GB DDR3 memória 8 GB-ig bővíthető, a merevlemez pedig 320 GB SATA, vagy 160 GB SSD. A 15"-os TFT LCD kijelző (1366x768) QuadraClear megoldásnak köszönhetően erős napfényben is jól olvasható.

 

Alapfelszereltséget képez a Wi-Fi és az Ethernet, opcionálisan pedig bővíthető bluetooth, GPS lehetőségekkel is. Akkumulátora 8700 mAh, melyből akár kettőt is be tudunk rakni. A notebook súlya meghaladja az 5 kilogrammot, ami adott esetben akár erőnléti edzéshez is megfelelő. Aki az egészen részletes specifikációkra is kíváncsi, az itt böngészgetheti őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.