Hirdetés

Gigabyte G-Max N601



|

Hirdetés

Az aktuális sláger a noteszgép, s a Gigabyte is kínál ilyeneket már egy ideje, de az első gépe csak most ért ide hozzánk. Isten ments, hogy bárki is a típusszám alapján egy kétes emlékű keletnémet autócsodára asszociáljon! Az N601-esbe belegyömöszöltek minden olyasmit, ami manapság a mobilfronton csúcstechnológiának számít.




Az N601 nehezen definiálható darab. Nem lehet egyértelműen azt mondani rá, hogy az „asztali gépet kiváltó” súlycsoport, hiszen testes: 354×225×35 milliméter kiterjedésű, és kicsivel több mint három kilogramm tömegű. A Centrino technológia révén viszont a jelenlegi hordozható gépek között csúcsteljesítménynek számító, akár három órát is meghaladó akkuüzemidőre képes. Az egyik legfeltűnőbb kezelőszerv szintén az utazó felhasználót szolgálja: az AV Control Panel segítségével a gép kikapcsolt állapotában zenei CD-ket játszik, illetve akár MP3-akat is! Járt már nálunk olyan noteszgép, amely ígért ilyen szolgáltatást, csak éppen az nem volt életre csiholható. A Gigabyte-éval ellentétben! Hosszú-hosszú repülőútra kitűnő, ámde „kissé” testes „discman”.

A teljes cikk a 2004. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.