Hirdetés

Glenlay Gallery



|

Szép, HTML-alapú albumokat készíthetünk az évek során összegyűlt képeinkből ezzel az ingyenes alkalmazással.

Hirdetés

A Glenlay Gallery egy három lépésből álló varázslón keresztül vezérelhető. Az elsőben kell megadnunk galériánk kinézetét (az eltárolt sablonok közül választhatunk ki egyet), és színvilágát is megváltoztathatjuk. Érdemes megjegyezni, hogy bármelyiken változtatunk is, jobboldalt egy példagalériát láthatunk, amelynek külleme is valós időben változik, így folyamatosan ellenőrizhetjük a megjelenést. A második lépésben kell megadnunk albumunk nevét, azt a mappát, ahonnan a képeket veszi elő a program, valamint azt a könyvtárat, ahová a végleges albumot szánjuk. Az utolsó lépésben hozhatjuk létre magát az albumot, illetve akár megjegyzéseket is fűzhetünk egyes képekhez, vagy az úgynevezett EXIF-információkat is megjeleníthetjük. A kész albumot a program is képes FTP-kiszolgálóra feltölteni.

 

glenlay.jpg

 

Igen egyszerű albumkészítő a Glenlay Gallery: azoknak ajánljuk, akik tényleg pár kattintással szeretnének képeikből albumot létrehozni, és nem zavarja őket, hogy kevés a beállítási lehetőség.

 

 

Adatok

  • HTML-alapú albumok készítése
  • Előre eltárolt sablonok
  • Feltöltés FTP-kiszolgálóra
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: egyszerű kezelés

Hátrány: csak teljes mappákat tud feldolgozni, kevés a beállítási lehetőség

Teljesítmény: 85

Szolgáltatás: 65

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.