Hirdetés

Gmail: nincs hívás a Hangouts-ra váltás után



|

Szerencsére vissza lehet váltani a csevegő előző verziójára.

Hirdetés

Röviddel a Google kommunikációs szolgáltatásait egyesítő Hangouts Gmailben való aktiválhatósága után meglepő problémára derült fény, ugyanis a megszokott Talk widget leváltásával a felhasználók elveszítik a telefonhívások webes felületről való kezdeményezésének lehetőségét.


Szerencsére egyelőre vissza lehet váltani az új Hangouts-ról a megszokott Talkra, csupán a levelezőrendszerben lévő widgetének profilképére kell kattintani, a megjelenő menüben pedig a „Visszatérés a régi csevegéshez” pontot kell választani. Egyelőre nem tudni, hogy a webes telefonhívások bonyolításának lehetősége mikor fog bekerülni a Hangouts-ba, ám a probléma megoldása feltehetően magas prioritást kapott a fejlesztői csapattól.


A Skype-hoz hasonlóan telefonhívásokat lehetővé tevő funkcionalitás a Google egyik legkevésbé ismert hasznos szolgáltatása, bár vélhetően az Egyesült Államokban is csak azért tudott beszivárogni köztudatba, mert ott teljesen ingyenesen hívhatóak vele a mobil- és vezetékes telefonok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.