Hirdetés

Gmail Paper — vissza a papírhoz



|

A Gmail kinyomtatja és postázza önnek e-mail üzeneteit ingyen — de csak ma regisztrálhat, hajrá!

Hirdetés

Vissza a papírhoz? Akárhány üzenetet kinyomtattathatunk a Google pénzén? Ezt állította a reklámszöveg, sőt, még azt is ígérték, hogy a fotókat minőségi papíron postázzák. A szolgáltatás anyagi hátterét a leveleink mellé nyomtatott reklámszövegek bevételei fedezik, ahogy a Google ígéri. Aki aggódna a környezetvédelem miatt, azt megnyugtatja a cég, hogy 100%-ban újrahasznosított papírt használnak a szolgáltatáshoz. Az alábbi képernyőképen olvashat többet a legújabb Google szolgáltatásról, és alább, a linkek között megtalálja az élő oldalt is, vagy ide is kattinthat. Érdemes igyekezni, mert a Gmail Paperba csak ma lehet regisztrálni, szóljon ismerőseinek is. A Google Paper oldalon egy kis angol nyelvtudással a Terms of Use linkre kattintva tájékozódhatnak bővebben, hogy mely területen és időintervallumban érhető el a zseniális szolgáltatás.

 

 

gmailpaper_k.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Amúgy meg... április bolondja!!!!

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.