Hirdetés

Gondban a Google?



|

A legutóbbi frissítés óta egyre több a panasz a Google kereső motorjára

Hirdetés

Évek óta ez volt a legnagyobb változtatás.

Eddig is fordult már elő olyan, hogy egy-egy frissítés eredményeképpen némely oldal hátrébb került egy keresés alkalmával, esetleg el is tűnt a találatok közül. De az említett javítás óta a helyzet drasztikusan romlott. A webmesterek arról panaszkodnak, hogy oldalaikat hetek óta nem dobja fel találatként a Google, miközben előfordulnak olyan rég "halott" webolalak is, amelyek kiegészítő találatként még mindig felugranak.

Amióta oly egyszerű weboldalt készíteni, rengeteg a "szemét", így a Google is arra kényszerül, hogy bizonyos keresési optimalizációkat hajtson végre a sok spam kiszűrése érdekében. De persze amilyen ütemben gyarapodnak ezek, szinte lehetetlen tartani velük a versenyt.
A "The Register" szerint egy másik okként felmerült az is, hogy komoly hardverhiányban szenved a Google.

A vállalat hivatalos reakciója még várat magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.