Hirdetés

Google a Photoshopban



|

Mostantól Google Toolbar található a fontosabb Adobe termékekben

Hirdetés

E megállapodás alapján június végétől az Adobe a Google Toolbart a Macromedia Shockwave Playerrel együtt teszi letölthetővé, majd ezt a későbbiekben több más Adobe termék telepítése közben is ki lehet majd választani.

A ingyenes Macromedia Shockwave Player az egyik legfontosabb eszköz az internetes multimédia lejátszásban. Segítségével a felhasználók egy webböngészőből interaktív webtartalmakat, így például játékokat, üzleti bemutatókat, szórakoztató és reklám anyagokat nézegethetnek.

A szintén ingyenes Google Toolbar a Google keresőmezőjével egészíti ki a webböngészőt, így a felhasználók a Google keresési lehetőségeit bármelyik honlapról elérhetik. A Toolbar újszerű, a böngészés hatékonyságát javító szolgáltatásokat is tartalmaz, ilyenek például a keresőmezőbe írás közben azonnal megjelenő javaslatok, a helyesírás-ellenőrző és a felpattanó ablak blokkoló. A felhasználók kedvenc helyeikhez gombot rendelve személyre is szabhatják a Toolbart.

Az ezidáig több mint 200 millió példányban letöltött Macromedia Shockwave Playert több százezer példányban töltik le naponta, jelenleg az interneteléréssel rendelkező munkaállomások több mint 55 százalékán telepítve van. Mivel a jelenleg még csak bétaállapotú Microsoft Internet Explorer 7 nem a Google szolgáltatását használja alapértelmezett webes keresőnek, az Adobe-Google megállapodás lényege sokak szerint az, hogy a Microsoft Internet Explorer 7-es kiadásának megjelente után is biztosítsa a Google keresők gyors elérhetőségét a windowsos PC-ken.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.