Hirdetés

Google Blogger már magyarul is



|

Jó hír a kezdő angol nyelvtudással rendelkező netes naplóíróknak.

Hirdetés

A Blogger, a Google ingyenes online szolgáltatása lehetőséget ad gondolataink és ötleteink közzétételére az interneten. Blogolni jó dolog. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy boldog-boldogtalan (közülünk is sokan) internetes naplót ír. Van, aki csak szórakozásból teszi, de akad olyan is, aki kiteregeti a magánéletét a világhálóra - úgy hátha gyorsabban szárad.

 

A Blogger a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

- Személyre szabható stílus és kinézet a betűtípusoktól a színekig
- Picasa (képszerkesztő, képkatalogizáló) kompatibilitás
- AdSense-integráció
- Ellenőrzött hozzáférés: akár privát blog is készíthető
- Dinamikus publikálás: az új hozzászólások, megjelenést érintő vagy beállítási változtatások azonnal megjelennek blogban
- Címkék: a felcímkézhető írások később is könnyen megtalálhatók
- Google Data API támogatás: a Blogger kompatibilis a Google Data API technológiájával

 

Mindenki, aki regisztrál a Bloggeren, hozzáférése segítségével beléphet a cég egyéb szolgáltatásaiba is - többek között a Gmailbe, a Google Calendarba vagy a Google Talkba is.

 

Forrás: Computerworld Online


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.