Hirdetés

Megérkezett a Google Chrome 5 bétája



|

Hirdetés

Öt napja jelent meg a Google Chrome böngésző négyes sorozatának stabil változata (4.0.249 verziószámmal), de a fejlesztés nem állt meg, bizonyítja ezt a hétvégén kiadásra került 5.0.307 verzió, amely nemcsak Windows, hanem Mac OS X és Linux alá is elérhető. Ez ugyanazt az 532-es verziószámú Webkit változatot használja a weboldalak megjelenítésére, mint a 4-es és a 3-as változat, de a fejlesztők frissítették a V8 Javascript rendelerő motort, amelyből a legújabb, 2.0-ás teljesít szolgálatot az új Chrome-ban.

 

google_chrome.jpg
 

 


Az ötös változat publikus változási listája emellett egy érdekes elemet tartalmaz, ez pedig az, hogy Windows Vista és Windows 7 alatt a program immáron az operációs rendszerben alapbeállított letöltési mappát használja. A Google Chrome 5 bétája letöltési oldalunkon elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.