Hirdetés

Google Code Jam 2006



|

Már lehet regisztrálni a Google legújabb versenyére

Hirdetés

Azok a programozók, akik készen állnak a világ legjobbjaival való megmérettetésre, már regisztrálhatnak a versenyre. A legjobb 100 indulót a Google fogja vendégül látni a New Yorkban megrendezendő döntőn.

"A Google Code Jam egy hihetetlen lehetőség a világ legtehetségesebb és legfürgébb számítógép zsenijeinek, hogy találkozzanak és nemzetközi küzdőtéren mérjék össze erejüket." -- mondta Alan Eustace, a Google mérnöki üzletágának alelnöke.
"A Google büszkén támogatja azokat a fantasztikus programozókat, akik megpróbálnak megbirkózni a világ legnehezebb programozási problémáival. Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk őket a szerte a világon megtalálható kutató-fejlesztő irodáinknak." -- tette hozzá.

Idén először tartják a döntőt New Yorkban. "A Google new yorki irodája izgatottan látja vendégül a Google Code Jam 2006-ot" -- mondta Craig Nevill-Manning, a Google new yorki Mérnöki Tervezőirodájának igazgatója. "Ez egy rendkívüli lehetőség arra, hogy a legjobb progamozóknak bemutassuk manhattani tervezőirodánkat és azt a hihetetlenül széleskörű tapasztalatot, amelyet a a mérnökök a Google-nál megszerezhetnek. Ha meg tudod csinálni a Code Jam-et, bárhol érvényesülhetsz!"

A Google az utazáson felül 155,000 dollár összértékben oszt ki nyereményeket:

A Fődíj: 10000 dollár
2-10. helyezés: 5000 dollár/fő
11-25. helyezés: 2500 dollár/fő
26-50. helyezés: 1000 dollár/fő
51-100. helyezés: 750 dollár/fő

A Code Jam-re való regisztráció szeptember 5-én, a selejtezők kezdőnapján zárul.

Tavaly 32 országból több mint 14,500-an jelentkeztek, hogy részt vehessenek a Google Code Jam-en. Közülök a Lengyelországból érkező Marek Cygan nyerte el a fődíjat. A Google Code Jam-et a TopCoder támogatja, amely vezető szerepet játszik az online programozóversenyek, képességi felmérések és kompetitív szoftverfejlesztés területén.

Regisztrálni az oldal alján lévő linken lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.