Hirdetés

Google Earth 6: jobb Street View-val és 3D-s fákkal



|

Megérkezett a Google Earth 6-os verziója, fokozott virtuális élménnyel.

Hirdetés

Megérkezett a Google Earth 6-os verziója, fokozott virtuális élménnyel; amely kijár a PC, Mac és Linux felhasználóinak is. Az új szoftverbe teljes mértékben integrálták a Street View-t, illetve 3D-s fákkal is bővítették az alkalmazást.

 

Az űrből tehát már nem csak utcaszintű nézetig tudunk nagyítani a programban, de a városok, híres épületek és fák már 3D-ben jelennek meg. Emellett valódi felvételeket is megtekinthetünk a Street View-nak hála.

 

A legújabb Google Earth újfent lehetőséget nyújt arra, hogy olyan helyeken tegyünk virtuális sétát, ahol azelőtt sosem jártunk. Mindezt megnövelt élmény mellett, a hatos verzióban. A legfrissebb változat erről az oldalról tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.