Hirdetés

Google-főzet: az internet csodái



|

A világ tele van érdekességekkel - mondta a Google egyik unatkozó szakembere, és készített egy 120 diás bemutatót az internet csodáiról.

Hirdetés

A Google egyik szakembere feltehetően megfelelően sok szabadidővel és egészségesen széleskörű érdeklődési körrel rendelkezik, ugyanis azt mondta: a világ tele van csodákkal. Ezután fogta magát, és összeállított egy 120 oldalas bemutatót az internet csodáiról (106 témában).

 

Rengeteg területről találhatunk a diákon érdekességeket, technológiai áttöréseket, figyelemreméltó dolgokat. Legyen szó zenéről, digitális művészetről, animációkról, rajzfilmekről vagy éppen új HTML5-trükkökről, a bemutatóba minden került, főként videókkal illusztrálva.

 

A diasorozatba került számtalan érdekességből valószínűleg már jó néhánnyal találkoztak Önök is. Amelyekkel nem, azokban viszont rengeteg olyat találnak majd, ami lenyűgözi Önöket. Vigyázat! - a dokumentum megtekintése akár több órára is a monitor elé ragaszthatja a felhasználót!

 

A kreatív internet - főzet a Google-től.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.