Hirdetés

Google Glass: bannolva a mozikban



|

AZ USA több mozihálózata, többek között az AMC Theatres, kitiltotta a Google Glasst a filmvetítésekről.

Hirdetés

A kalózkodás komoly probléma, mind a film, mind a zene és játékiparban. Magyarországon is évek óta látható a filmek előtt a felhívás, hogy az, aki megpróbálja felvenni a moziban vetített filmet, annak polgári és büntetőjogi következményekkel kell szembenéznie.

Hirdetés

A Google Glasst most több amerikai mozihálózat is bannolta, vagyis a Google okosszemüvegével nem lehet beülni filmvetítésekre az AMC, és az Alamo Drafthouse által üzemeltetett mozikban. Egy embert kidobtak egy moziból (kiderült, hogy nem vette a filmet), de Twitteren megkérdezte a dolgot, és azt feleletet kapta a vállalatigazgatótól, hogy a kalózkodás-ellenes politikájuk miatt történt, de ugyanakkor az a személyes tanácsa, hogy akik Google Glass-al rendelkeznek, tegyék el azt, mielőtt még az előzetesek elindulnának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.