Hirdetés

Google rajzverseny gyerekeknek



|

Az utolsó tanítási napon egy magyar gyermek logója jelenik majd meg a google.hu oldalon.

Hirdetés

A Google elindította első magyarországi Doodle 4 Google logótervező rajzversenyét, amelyen minden általános- és középiskolás diák indulhat. A nyertes nemcsak egy millió forintot nyerhet iskolája, egy zürichi utazást és egy laptopot saját maga számára, de ami talán ennél is fontosabb: a győztes rajz egy napig a Google főoldalán is megjelenik majd.


A kiírás szerint a Google csapata olyan rajzokat vár, amelyben a gyerekek megmutatják, hogy mit jelent számukra Magyarország. A versenyre 2011. április 16-ig lehet regisztrálni, az eredményhirdetés június 14-én lesz, amelyet követő -utolsó tanítási - napon a győztes rajz megjelenik majd a google.hu oldalon.

Bővebb információ a Doodle 4 Google rajzverseny oldalán olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.