Hirdetés

Google Reader újdonságok



|

Új funkciókkal gazdagabb a Google Reader.

Hirdetés

Végre a Google Reader RSS és Atom feed (hírfolyam) olvasó webes alkalmazást is felszerelték alkotói keresési lehetőséggel. Ennek köszönhetően a már korábban megtekintett hírekben is tudunk keresni és pilllanatok alatt megtalálhatjuk azt, amit akár hónapokkal ezelőtt olvastunk. A keresés kulcsszavak alapján történik az általunk előfizetett hírfolyamokban (akár a más által megosztottakban is).

Egyéb újdonságok is kerültek be a Readerbe, ilyen az oldalsó navigációs sáv eltűntetésének lehetősége és a maximális olvasatlan hírek számának 1000-re emelése is. Ide tartozik az is, hogy végre "rendes" weboldalakhoz hasonlóan az előre és hátra gombok logikusan működnek és a mappák illetve előfizetések között navigálásra használhatók.

 

search-reader.gif

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.