Hirdetés

Google: türelem, visszatér a webes Voice



|

Bejövő telefonhívásokat lehet fogadni, de kimenőket még nem lehet indítani a Hangouts-ra váltás után.

Hirdetés

Tegnap meglehetősen nagy érdeklődést keltett azon beszámolónk, miszerint a Gmailben lévő Talk csevegőfelületet a múlt héten bejelentett Hangouts-ra frissítve nem lehet elérni a telefonhívások bonyolítására használható Voice szolgáltatást a webböngészőből. Szerencsére a régi felületet két kattintással vissza lehet állítani, így annyira nem súlyos a helyzet.


A közfelháborodásra reagálva hétfő délután a Google egyik termékmenedzsere tisztázta a helyzetet: a látszattal ellentétben a Hangouts már most is képes kezelni a bejövő Voice-hívásokat, csak tárcsázni nem lehet másokat. A probléma megoldásán már dolgoznak a vállalat munkatársai, addig is akinek kell a hiányzó funkció, az váltson vissza a régi Talk widgetre.


Sajnos Nikhyl Singhal rövid bejegyzéséből ennél több konkrétum – mint például a régi-új fejlesztés elérhetővé válásának várható ideje – nem derült ki, ám állítása szerint a jövőben a Google Voice a Hangouts szerves részét fogja képezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.