Hirdetés

Google Webmaster Tools magyarul



|

Magyar nyelvű eszközzel növelhetik oldalaik láthatóságát a webfejlesztők.

Hirdetés

Mától magyar nyelven is elérhető a Webmaster Tools, minek révén az online tartalomfejlesztők növelhetik oldalaik láthatóságát a Google keresőjének találati listáiban. A szoftvereszköz használatával a webszerkesztők a Google szemszögéből láthatják az oldalaik megjelenését a keresőben, elemezhetik az ezzel kapcsolatos problémákat, majd megoszthatják adataikat és véleményüket a Google-lel, hogy ezzel növeljék oldalaik jelenlétét az Google találati eredményei között.

 

A Webmaster Tools magyar webmestereknek nyújtotta lehetőségei:

 

  • adatokat kaphatnak az adott weboldal Google-indexéről
  • információkat kaphatnak az oldalak elérésével kapcsolatos problémákról, és javaslatokat ezen problémák megoldására
  • adatokat kaphatnak arról, hogy melyek azok a keresőkifejezések, amelyek a legtöbb látogatót vonzották az oldalaikra
  • információkat oszthatnak meg a Google-lal, annak érdekében, hogy a keresőmotor találatai révén az oldalt jobban feltérképezzék
  • információkat oszthatnak meg a Google-lel arról, hogy mely oldalak kiemeltem fontosak számukra, és ezek milyen gyakran változnak
  • tájékoztathatják a Google-t arról, hogy hogyan szeretnék, hogy URL-jeik megjelenjenek a keresési eredményekben

 

A Webmaster Tools-t bárki ingyenesen elérheti a következő címen: www.google.com/webmaster/tools?hl=hu

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.