Hirdetés

Google weboldal részvényre licitálóknak



|

Hirdetés

A dotcom buborék elpattanása utáni első komoly részvénykibocsátás iránt érdeklődő befektetők a www.ipo.google.com helyet keressék. A weboldal megnyitása jelzi, hogy közeleg a rendhagyó részvényértékesítés kezdete. A részvényeket ugyanis árverés keretében értékesítik, hogy a papírokhoz az átlagemberek is jobban hozzáférhessenek. A Google a múlt héten már közölte, hogy 108-135 dolláros részvényárral számol, ami a cég értékét akár 36 milliárd dollárra is emelheti. A webhelyen csak "USA-beli személyek" - ottani lakosok, cégek, pénzalapok vagy társulások - folyamodhatnak licitáló azonosítóért (ehhez postai irányító szám és a szövetségi állam megjelölésére van szükség).

A készülő akció körüli felhajtás ellenére a Google a webhelyen is óvatosságra int, amikor jelzi, hogy A osztályú törzsrészvényei nem minden befektető számára megfelelőek, mivel a „Google-ba történő befektetés magas szintű kockázatot jelent”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.