Hirdetés

Grafikus kártya a Creative-tól



|

Hirdetés

com" target=_"blank">Creative a jelenleg Las Vegas-ban zajló Consumer Electronics Show keretein belül jelentette be legújabb termékeit, melyek közül kétségkívül egy grafikus kártya keltette a legnagyobb érdeklődést. A cég 2002. szeptemberében tett nyilatkozata szerint nem kíván grafikus vezérlőt piacra dobni, ám a mostani bejelentéssel ezt megcáfolták. A rendkívül kevés információból, amit közöltek, mindössze annyi derült ki, hogy a kártyák a 3DLabs által kidolgozott P10 GPU-ra épülnek majd. Nem tudni tehát azt sem, hogy a Creative játékra, avagy inkább komolyabb, grafikus felhasználásokra szánja eljövendő kártyáit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.