Hirdetés

GroupShield hiba



|

Hirdetés

A problémával azok a szervezetek találkoznak, amelyek az Exchange 2000 terméket a GroupShield 5.2 verziójával együtt futtatják. A GroupShield hibája akkor okoz problémát az Exchange szerverben, ha egy e-mail meghatározott formázási jellemzőket tartalmaz a feladó sorában. A probléma miatt az Exchange szerver nem válaszol, így a felhasználó számára megszűnik az e-mail szolgáltatás. A Modular Mining Systems cég féléves problémamentes használat után futott bele az első lefagyásba. A gyártó NAI pedig egyik észak-amerikai ügyfelétől értesült a problémáról januárban.

A cég még januárban „Hotfix 2” néven közzétette a javítóprogramot, de erről csak „prémium szolgáltatásának” előfizetőit tájékoztatta (akik e-mailben kapnak hírt a NAI termékek frissítéseiről). Más felhasználók külön tájékoztatást nem kaptak, számukra a javítóprogram és a hibával kapcsolatos tájékoztató a NAI webhelyén volt elérhető. Ennek megfelelően a NAI nem tudja, hány GroupShield felhasználó töltötte le a javítást, és hány rendszer sebezhető még mindig. A NAI maga sem tudja, mi okozta az utóbbi hetekben elszaporodó lefagyásokat, de egy szemétlevélre gyanakszanak, amely a problémát kiváltó formázási jellemzőket tartalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.