Hirdetés

Gyermekbarát internet az Axer böngészővel



|

Hirdetés

A hiánypótló szolgáltatás a 14 év alatti internetezőknek kínál valódi internet-élményt, amely az Axelero becslése szerint a korcsoporthoz tartozók 75%-át jelenti. Az igényes gyerek-tartalom biztosítása mellett a két vállalat a szülőkre is gondolt, akik gyermekeiket szeretnék távol tartani a világhálón elérhető tartalmak egy részétől. Az Axer névre keresztelt gyermekbarát böngésző a fiatalok számára szerkesztett tartalmat és védett internetezést kínál. A december 8-tól elérhető szoftverben a speciálisan kialakított kezelőfelület egyszerűvé teszi az internetes böngészést, a válogatott – az Axelero és a Minimax szerkesztői, valamint a szülők által engedélyezett – internetes oldalak pedig biztonságos tanulást és szórakozást biztosítanak.

A böngésző felhasználói számára vonzó tartalmakat kínál: az interneten keresztül elérhető a Minimax TV adása, valamint válogatott, folyamatosan frissülő és ellenőrzött tartalmú magyar és külföldi gyermek oldalak. Emellett szélessávú, multimédiás tartalmakból – képtárak, képes mesék, ellenőrzött erőszakmentes online játékok, Minimax magazin, stb. – válogathatnak, és akár „eszmecserét” is folytathatnak a Fórumban kedvenc témáikról. A tartalomfejlesztés terén a tervek között újabb multimédiás szolgáltatások – online hallgatható és nézhető zene illetve videó – is szerepelnek. A fejlesztők szintén tervezik saját gyermek-levelezőrendszer kialakítását is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.