Hirdetés

Gyermekmegőrző telefont dob piacra a Siemens



|

Hirdetés

Az eszköz erre a GPS műholdas helymeghatározó rendszer segítségével képes. A Siemens partnere a gyerekpásztor kifejlesztésében egy másik német technológiai cég, a GAP AG, amely a GSM és a GPS rendszerek együttes alkalmazásainak kifejlesztésére specializálódott. A szolgáltatást a következő év elejétől lehet majd igénybe venni. Persze csak akkor ha a jelenlegi folyamatban lévő teszt, amelyet ötven német család közreműködésével folytatnak, pozitív eredménnyel zárul.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy központon keresztül folyamatosan figyelemmel kísérjék a telefonnal felszerelt gyermek mozgását, s információt adjanak a központba betelefonáló szülőnek a lurkó tartózkodási helyéről. A készüléken egyetlen gomb van, amelynek a megnyomásával a gyermek segélyt kérhet egy ügyeletestől. Veszély esetén a központ az úgynevezett "listen-in" funkcióval folyamatos kapcsolatot is tud tartani a gyermekkel.

Nesze neked iskolakerülés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.