Hirdetés

Gyorsabb GeForce FX



|

Hirdetés

A GeForce FX 5900-as GPU szériába egyelőre a GeForce 5900 és a GeForce DX 59aa Ultra lapka tartozik, mindkettő 256 bites memória sínnel, amely lehetővé teszi, hogy több adat áramoljon a főmemóriából a grafikus processzor felé, ami növeli a képkockák sebességét a nagyfelbontású képernyőn. Az új lapkákon mutatkozik be a cég CineFX architektúrájának új, 2.0 verziója, amely a korábbihoz képes kétszeres lebegési ponti pixel árnyékolási képességgel rendelkezik. A lapka ezen kívül támogatja a Microsoft DirectX 9.0 és az OpenGL könyvtárait. Az Nvidia szóvivője, Brian Burke elmondta, hogy az 5900-as szériában három verziót terveznek. Az egyik a GeForce FX 5900 Ultra 450 MHz-es processzor és 425 MHz-es memória óra sebességgel, valamint 256 megabájt DDR1 memóriával. A GeForce FX 5900 órasebességéről még nem döntöttek, viszont 128 megabájt DDR1 memóriát kap. A harmadik verzió specifikációiról most folyik a vita. A lapkák várhatóan júniusban jelennek meg az Alienware, a Falcon, a Voodoo és a 4 MBO PC-iben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.