Hirdetés

Gyorsabb lesz a chello



|

Hirdetés

A több mint másfélszeres sebességnövelés révén a chello átviteli sebessége egy éven belül immár az ötszörösére emelkedik.

Az újabb gyorsítás nyomán akár már 5Mbit/másodperces kapcsolat is elérhetővé válik az otthoni felhasználók számára. A megnövekedett sávszélességet a szolgáltató automatikusan és változatlan áron biztosítja minden előfizetőjének.

A chello classic elnevezésű szolgáltatás letöltési sebességét júliustól 1536-ról 2560 kbps-ra, a chello plus adatátviteli sebességét pedig 3072-ről 5120 kbps-ra emeli a UPC. A sebességnövelés a chello előfizetők túlnyomó többsége számára júliusban, a fennmaradó területeken pedig legkésőbb szeptember végéig automatikusan és ingyenesen megtörténik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.