Hirdetés

Gyorsított Windows XP indítás



|

Hirdetés

Hogyan tudnám ezt megoldani?Lassabb gépeknél gyorsíthatja a rendszer betöltését, ha letiltjuk a Windows indítóképernyőjét. Ezt a legegyszerűbben a rendszerindítás paramétereit tartalmazó Boot.ini átszerkesztésével tehetjük meg.

A Vezérlőpulton nyissuk ki a Rendszer ablakot, majd válasszuk a Speciális fület. Az oldal alján lévő Indítás és helyreállítás csoporton belül kattintsunk a Beállítások gombra, majd a felbukkanó panelen a Szerkesztésre. Ekkor megjelenik a Boot.ini tartalma, ahol keressük meg azt a sort, amelynek a végén a /fastdetect bejegyzés áll. Üssünk utána egy szóközt, majd írjuk be a /noguiboot parancsot. Bezáráskor mentsük el a változásokat, és indítsuk újra a rendszert.




A Windows indulóképernyőjének kikapcsolásával minimálisan felgyorsíthatjuk a betöltődést
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.