Hirdetés

Gyorsuló menük



|

Hirdetés

Amennyiben egérkezelésben már mesternek érezzük magunkat, meggyorsíthatjuk a menük előhívását.Az X-Setup megnyitása után válasszuk a Classic módot (minden mostani tippünkben ez lesz a kiindulópont), majd a megjelenő könyvtárak közül nyissuk meg az Appearance -> Start Menu -> Common ágat, ezután keressük meg a Menu Reaction Speed bejegyzést. A jobboldalt látható 400-as érték ezred másodpercben van megadva; ez az alapértelmezett menünyitási sebesség, ennek csökkentésével kicsit felgyorsíthatjuk az eseményeket. A módosításhoz az Apply Changes gombra kell kattintanunk.

Ezt követően a jobb alsó sarokban megjelenik a végrehajtáshoz szükséges művelet, ami ebben az esetben a számítógép újraindítása. A tőle balra kiírt User felirat tudatja velünk, hogy ez egy felhasználói, nem pedig rendszerszintű módosítás, tehát csak a mi profilunkban lesz hatása. Újraindítás után máris sebesebben nyílnak meg az eddig lomhának mutatkozó menük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.