Hirdetés

Ha a tűzfalak mesélni tudnának: jövő szerdán HWSW free!



|

Jövő szerdán, április 22-én indul az idei HWSW free! meetup-sorozat.

Hirdetés

Jövő szerdán, április 22-én indul az idei HWSW free! meetup-sorozat. A rendezvények új néven, de a megszokott helyszínen és változatlanul kiváló szakemberek előadásaival várnak mindenkit, aki hasonló érdeklődésűek körében töltene néhány hasznos órát – sörözve, szakmázva. Az idei első meetup az IT-üzemeltetőknek szól, központi témája a biztonság lesz. 

Hirdetés

Az IT biztonság egyre többeket érdekel, így nő az információforrások száma, ami nem tesz jót a jel/zaj aránynak. Mi valós fenyegetés, és mi puszta szenzációkeltés? Veres-Szentkirályi András, a Silent Signal szakértője "Ha a tűzfalak mesélni tudnának" című előadásában ezt a témát járja körül.

Előad Kiss Márton, a hazai OpenStack szcéna oszlopos figurája, Pusztai Péter, a Unify rendszermérnöke, aki arról fog beszélni, hogy mit érdemes tudnia a WebRTC-ről és annak hálózati tűzfalas vonatkozásairól egy biztonsági vagy hálózati szakembernek. A meetupot Madarassy Zoltán fogja zárni, aki a megkezdett VoIP vonalat fogja tovább vinni, és a VoIP rendszereket célzó népszerűbb támadási vektorok ismertetésével fog mankót nyújtani a jelen lévő üzemeltetőknek.

Az AnKERT-ben tartott rendezvény ingyenes, de regisztrációköteles. Regisztrálni az alábbi linken lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.